fredag 27 april 2012

Badkläder

Nu när sommaren smyger sig på har jag börjat leta efter bra badkläder åt Vilgot för sol och bad, inte babysim, men det finns fler alternativ än jag trodde så nu är jag fast. Han är ju rätt ljus i hyn så det är nog bra att ha något som täcker så stor del av kroppen som möjligt.

Då finns det badoverall och det är ju bra för att den täcker mycket av kroppen. Å andra sidan känns det osmidigt att behöva dra av hela om (läs när) man måste byta (engångsbad)blöja. Dessutom finns det få snygga badoveraller, fast det är ju det minst viktiga såklart.

Annars finns ju en tvådelad variant, alltså med en badtröja och ett par långa eller korta badbyxor och det känns ju mer smidigt att bara kunna dra av byxorna vid blöjbyten.

Sen finns det ju badblöjor, både engångsbadblöjor och sådana i tyg, men de täcker så liten del av hans kropp att han lika gärna skulle kunna gå naken liksom.

Vad är bäst?

Jag funderar på om vi ska köpa engångsbadblöjor, istället för de i tyg, och ha som grund, mest för att det känns smidigast om han bajsar när vi är iväg. Vi tvättar ganska sällan så om vi skulle ha sådana i tyg skulle vi behöva ha minst två stycken att varva mellan. Över engångsbadblöjan kör vi på en sådan här variant av badbyxa, för att det är snyggt och skyddar större delen av benen. Och för att skydda överkroppen köper vi en badtröja. Sen ska han självklart ha en skitful badmössa med flärp som skyddar nacken. Usch, vad fula de är!

Vad tror ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar