onsdag 27 juni 2012

Flytten

Ringde vår hyresvärd iförrgår, som försökte nå mig förra veckan för att bestämma när besiktningen av lägenheten ska ske. Han lät väldigt sur över att jag ringde så tätt inpå flytten och lät mig veta att han minsann har många fler lägenheten att besiktiga än bara vår. Hur som helst blev en besiktningstid bestämd till efter flytten.

Det tar väldigt lång tid att packa när man har en bebis att underhålla samtidigt. Förra veckan var mamma här och hjälpte mig packa och på 3 dagar lyckades vi bara packa ihop vardagsrummet och klädkammaren. Barnrummet lyckades jag själv packa ihop nån vecka före hon kom.

Den här veckan har jag och Christian fortsatt packningen och det går väl framåt sakta men säkert. Nu har vi bara kvar badrummet och hallen och det går nog rätt fort. Jag är rätt chockad över hur många lådor köket kräver. Det står 9 lådor i köket fulla med porslin, glas och köksapparater. Galet! Jag antar att det beror på att det mesta man har i köket väger en hel del så att det inte går att packa så fullt som man skulle vilja.

Jag är lite orolig för hur det ska gå med flytten. Jag har en del vänner som kommer och ska hjälpa till, men jag vet inte riktigt hur starka, eller villiga för den delen, folk är att lyfta på tunga möbler.. Kartonger går nog an och många har sagt att de kan hjälpa till med städningen och uppackningen. Eftersom att vi ska flytta på en vardag är det tyvärr inte många av Christians vänner som kan hjälpa till eftersom att de jobbar. Vi får väl börja med de lättare grejerna och se om vi kan vänta med de tunga möblerna till Lördag förmiddag, när Christians polare har tid, om vi inte lyckas kånka upp de för trapporna själva på Fredag.

Nu fortsätter packningen. Puh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar