söndag 24 juni 2012

Vilgots första midsommarafton


Då var Vilgots första midsommar avklarad. I vanlig ordning var vi hemma hos mamma i Stockholm och firade midsommar. Vi var en hel drös med människor, 13 för att vara exakt. Förutom familjen (minus Malin som jobbade i Linköping) var det lite olika vänner här också. Min bonusfarbror hade en vän från Australien på besök så vi fick snacka engelska för det mesta. Man är ju lite ringrostig om man säger så, men engelskan blev bättre efter några cider. Det måste ha varit spännande att prova på den svenska maten för henne!

Vi käkade en trerätters-midsommarlunch. Kräftor, sill o potatis och skagentoast till förrätt, grillad lax, potatis och romsås till huvudrätt och jordgubbar (vad annars) till efterrätt. Sen blev det Singstar för hela slanten!

Vilgot charmade alla gäster som vanligt och höll sig till sitt bästa humör typ hela dagen. När vi sjöng Singstar satt han och dansade glatt och sjöng med i nästan alla låtar. Finns det något gulligare. Det var dock lite mindre gulligt när han vägrade somna vid läggdags. Vem vill sova när man kan sitta uppe och umgås med roliga människor och dessutom får sitta och dansa till bra musik samtidigt. Han kom till slut i säng två timmar senare än vanligt, men så kan det väl få va på speciella kvällar.

Singstarkvällen fortsatte i flera timmar och typ halv 2 på natten la vi ner när de sista gästerna gick hem. Gamlingarna gick och la sig efter det, men jag, Sofie, bonusbror Linus och hans kompis satt uppe till kl 4 och snackade och käkade omelett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar