söndag 18 september 2011

nästa storlek

Jag och systrarna tog en promenad ner till stan för lite strosande i affärer och en fika. Innan vi hann göra något av grejerna träffade vi på vår morbror och mormor och tog en spontanfika med dem. Det var väldigt trevligt och kul att de äntligen fick träffa Vilgot också, trots att han sov genom hela fikan.

När vi skildes åt gick vi vidare till Lindex och kollade på bebiskläder och Sofie köpte två bodys till lilla knubbis. Den ena är i storlek 56, som han nu mer eller mindre har vuxit i trots att han fortfarande kan ha storlek 50, och den andra är i storlek 68 så den får vänta ett tag till.


























Det känns kul att han kan ha nästa storlek för nu kan jag plötsligt klä honom i lite roligare kläder. I den minsta storleken köpte vi ett storpack med bodys från Ellos där kläderna var ganska simpla och lite tråkiga, men de var billiga. Vi tänkte att det är dumt att lägga mycket pengar på kläder i den minsta storleken ifall att han skulle växa ur den storleken snabbt så vi köpte det billigaste vi kunde hitta typ. Men nu blir det andra bullar. I storlek 56 och större storlekar har vi mycket roliga och skitsnygga kläder till honom. Här har vi dagens outfit. Jag är lite kär i bodyn som är köpt från Lindex. Sen kan man inte låta bli att älska grodstrumporna från Åhlens. Och sen får man inte glömma modellen heller, som jag älskar mest!







1 kommentar: