tisdag 10 januari 2012

Kevinhelg

En Kevinhelg har passerat. Förra gången blev ju inte av för att det var jul den helgen så det var länge sen vi hade honom.

Helgen flög förbi. Ganska kort efter att Christian och Kevin hade kommit hem började Christian med lunchen. Kevin fick bestämma så det blev pannkakor. Efter maten skjutsade Christian hem sin mamma och då passade jag och Kevin på att baka kakor. Jag har en rolig bakbok som bland annat har en kategori som heter kakor för barn eller nåt i den stilen. Vi bläddrade fram söta nallekakor på pinne som vi gjorde. Tyvärr hade vi inga glasspinnar hemma så det fick bli utan pinnar. Vi hade inte heller några bra verktyg för att göra söta nallebjörnar och dessutom var degen alldeles för kladdig för att det skulle kunna bli bra ändå. Det blev halvmisslyckade möss istället. De blev som tur var goda hur som helst.



Efter kakbaket åkte vi till barnens farmor och farfar. Vi var bjudna på middag för att fira lite minijul. Christians syster var i Thailand med sin pojkvän och hans familj över julen så vi fick se en massa fina bilder från deras resa också. Kevin fick en radiostyrd helikopter och en skaparlåda med färger, mallar och trolldeg i flera färger av oss. Av Christians föräldrar fick han en stor brandbil som var väldigt populär.

Nästa dag gick vi till stan för att äta lite lunch. Vi hade tänkt äta på NH men de hade stängt hela veckan för nåt evenemang så det blev Gula Huset istället. Resten av dagen spenderade vi hemma och gjorde inget speciellt. Kevin lekte med sina julklappar och spelade en massa Bolibompaspel.

Precis innan vi skulle åka gick vi ut för att tända och skicka iväg en thailykta men vi misslyckades totalt och råkade elda upp skiten. Fail! Vi har en till som vi ska försöka med nästa gång Kevin är här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar