tisdag 17 januari 2012

Nya tider

Christian vill ha lite omväxling på jobbet så han passar på nu när K-rauta i Norrköping behöver låna en anställd från K-Rauta i Linköping ett tag. På Torsdag börjar han i Norrköping och jobbar Måndag-Fredag där (med lite lediga dagar) och fortsätter med varannan helg i Linköping som vanligt. Han ska jobba där fram tills hans första föräldraledighet börjar. Under Mars och April ska han va hemma den första rundan, sen ska han jobba och ha semester fram tills jag börjar skolan i Augusti.

På hans första dag i Norrköping ska de lägga hans schema och jag hoppas att han kan få fler 7-16 eftersom att det tar ett tag att pendla. De gånger han kommer behöva jobba 11-20 kommer han vara hemma typ vid 21 vilket innebär ännu längre dagar för mig med Vilgot. Visst är det härligt att få spendera så mycket tid med vår fina knubbis men det är också väldigt krävande och utmattande. Nu när vi dessutom försöker lägga om Vilgots sovrutiner skulle sena arbetstider för Christian innebära att han knappt kommer få träffa Vilgot något.

Förutom efterlängtat miljöombyte för Christians del är det bästa att vi får bensinen betald och vi har räknat ut att vi får nästan det dubbla av vad det faktiskt kostar att köra fram och tillbaka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar