tisdag 10 januari 2012

Leksakerna

Igår slutade Christian tidigt för en gångs skull så vi tog en promenad in till stan och handlade leksaker till Vilgot för ett presentkort han fick på sin dopdag.

Vi kom därifrån med tre roliga leksaker som är från 6 månaders ålder. Vi köpte en clown med pipnäsa och lite prasselfötter och bitringar på. Den kostade egentligen 100 kr men fanns på rea för halva priset så då var vi ju tvungna att ta den! Sen blev det en boll som rullar omkring lite när den är på, som blinkar och har massa små roliga knappar som ger ifrån sig olika ljud och låtar. Jag tror att jag är mer exalterad över den än vad han är, men han är nog lite för ung för den än. När han kan sitta själv och kan förflytta sig på något sätt lär den bli en hit! Sen köpte vi nån snurrmojäng med sugpropp. Jag vet inte vad en sån kallas men man använder sugproppen för att fästa den i bordet eller på golvet och så kan man snurra den så att det låter. På finns olika bitringar, en spegel och nån liten boll som snurrar runt. Den älskar han! Däremot blir han väldigt frustrerad om vi fäster den i bordet framför honom, han vill hellre hålla i den själv.

Vi köpte leksakerna på BR leksaker och blev också medlemmar där samtidigt. Det är gratis att vara medlem och för varje 25 kr man spenderar där får man ett klistermärke som man sätter i en bok. När boken är fylld med 50 klistermärken lämnar man in den och får 50 kr att handla för. Vi handlade för 430 kr och fick 17 klistermärken så det går nog rätt fort att fylla en bok. Dessutom får barnen en födelsedagspresent när de fyller år. Så jag tipsar er med barn att gå med i BR-klubben!





1 kommentar:

  1. Haha, han ser lite frustrerad ut på andra bilden /Malin

    SvaraRadera