måndag 12 december 2011

Dagen som försvann

Den här dagen räknas inte! Det känns som att det var nyss vi gick upp och nu är det kväll. Vilgot är förkyld och har sovit dåligt hela natten vilket automatiskt resulterar i trötta föräldrar. Jag var helt slut när vi gick upp kl 11 i morse.

Vilgot blir väldigt mysig när han är sjuk. Inget annat än mitt knä duger. Det är på gott och ont. För visst är det mysigt när han klappar fint på en med sina små mjuka händer, men det är rätt jobbigt att inte kunna lägga ner honom i ens några minuter utan att han börjar gråta. Förutom en två-timmars "powernap" har vi tittat på tv hela dagen. Och ammat. och ammat.

Om jag inte hade behövt hålla i honom hela dagen och om jag inte hade varit så förbannat trött idag hade jag gärna fixat här hemma. Vi har inte städat på pinsamt länge så dammråttorna springer omkring här hemma, soporna stinker och det ligger skit precis överallt. Jag hatar att vi är så lata och dåliga på att städa. Jag kan ju i alla fall säga att jag har kört en diskmaskin idag. Det är bättre än ingenting..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar