tisdag 20 december 2011

Vilken dag!

Igår bar det av mot Stockholm. Vi brukar åka upp någon dag före jul och åka hem precis före nyår, men i år åkte vi upp långt före jul och åker hem redan på annandagen. Tyvärr stannar både Malin och Sara kvar i Stockholm för att de ska jobba..Pruttar!

Som jag skrev i det förra inlägget var resan hit inte en fröjd direkt. Efter att ha fått hundbajs på skon, glömt matsäcken, stressat på tåget som lik förbannat var ett lyfta-upp-barnvagnen-på-tåget-tåg trots att vi RINGDE och bokade biljetterna för att hamna på ett rulla-på-barnvagnen-tåg, upptäckt att vi suttit i den "tysta vagnen" med mitt gråtande spädbarn och slutligen åkt i en hiss med blodstänk på väggarna är vi äntligen framme hos mamma i Stockholm

 


Värst var nästan blodstänket i den trånga hissen. Jag vill inte veta vad som har hänt där inne! En grej som jag inte skrev var att vår pappa, som skulle hämtat oss på stationen, var försenad så vi tog tåget till Stuvsta, men det gick rätt smidigt ändå. Därifrån fick vi i alla fall skjuts hem till mamma. Så till slut kom vi fram.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar