torsdag 29 december 2011

min dotter med rosa strumpor

Dagen efter vi hade klätt pappas julgran var det dags för julgran nummer två. Återigen var det kul att hänga upp och skönt att veta att man slipper ta ner skiten. Jag tycker alltid att det är så mysigt att sätta sig och titta på granen när man är klar. Julkänsla fo sho!

Vilgot somnade på mammas axel med vi klädde granen. Det är också mysigt att titta på.







Även denna dag hade jag planer för kvällen. Först träffade jag kroken på en fika. Bakom mig satt ett par med en lite äldre bebis än Vilgot så vi hängde våra bebisar över våra axlar och så hängde de där och log mot varandra. Det var väldigt sött!

När jag och kroken skulle skiljas åt ringde Sara, som jag egentligen skulle träffa nästa dag en kortis, och sa att hon var på stan och kunde ses då istället. Det var väldigt passande eftersom att jag ändå redan var på stan. Vi gick till burger king och käkade. Väldans trevligt!

På BK satt det en kvinna bredvid oss som berättade att hon hade köpt två par bebisstrumpor som hon trodde var för små för bebisen hon hade köpt dem till. Hon undrade om jag ville köpa dem åt min dotter... Det syns inte på bilden, men vi antog att hon baserade mitt barns kön på färgen han hade på strumporna, som var rosa. Jag tyckte i ärlighetens namn att strumporna var rätt fula, fast det sa jag inte, så jag tackade vänligt nej. Strumporna Vilgot hade den dagen är chockrosa medan de hon hade köpt var babyrosa med nalle puh och nasse på. Nej tack!

1 kommentar:

  1. Det är ju så sjukt det där med färger alltså... Det finns inte flick- och pojkfärger - det finns barnfärger!!!

    SvaraRadera